Més de 1.000 àpats diaris

La cuina de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron serveix més de 1.000 àpats diaris, dues vegades cada dia, sense comptar els esmorzars. Una realitat que coneixen molt bé José Parilla i Carmina Esteban.

De tres cuines a una i del carbó al gas. Aquesta ha estat l’evolució del servei de cuines de l’Hospital. Un lloc on s’han de tenir en compte les necessitats de tots els pacients i on també hi ha lloc per a petites i sucoses anècdotes.

Quant a hvhebron

Hospital Universitari Vall d'Hebron Institut Català de la Salut Departament de Salut Generalitat de Catalunya
Aquesta entrada ha esta publicada en Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s