Presentació

Benvolgudes i benvolguts,

El 5 d’octubre de 2015 el nostre hospital fa 60 anys. Vall d’Hebron sempre ha estat un referent de la sanitat catalana i són molts els fets històrics que ho demostren, com ara la jerarquització dels serveis mèdics i quirúrgics, el disseny d’un model infermer pioner, l’entrada al programa de postgrau dels MIR (va ser el segon centre autoritzat de l’Estat espanyol), la incorporació a la Universitat Autònoma de Barcelona o l’aposta per la recerca mitjançant el Vall d’Hebron Institut de Recerca, VHIR.

Vall d’Hebron, 60 anys més tard, continua sent un referent dins i fora de les nostres fronteres i per celebrar-ho, hem preparat diferents accions que inclouran una quarantena de vídeos de professionals que treballen a l’Hospital i professionals que hi han treballat, que ens donaran la seva visió sobre l’evolució de la institució; un espai a la intranet amb promocions per als professionals i les seves famílies; un llibre amb la història de l’Hospital; un cicle de conferències, amb la participació de personatges rellevants com el professor Federico Mayor Zaragoza; una exposició fotogràfica; i diferents actes institucionals per apropar l’Hospital a la societat. Tot ho anirem recollint en aquest blog commemoratiu al qual podeu accedir, també, des del web i la intranet, on també podreu gaudir de fotografies històriques que ens han fet arribar els professionals.

Desitjo que gaudiu de les activitats del 60 aniversari, que hem preparat pensant en vosaltres i que us anirem explicant durant tot l’any.

Cordialment,

150917_gerent_2CwVicenç Martínez Ibáñez
Gerent