Vídeos Gent Vall d’Hebron

Els murs de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron han vist moltes històries en els seus 60 anys de vida. Històries anònimes, anècdotes divertides, casos insòlits i el dia a dia de milers de persones, professionals del centre i pacients. Us oferim una petita selecció d’aquestes vivències mitjançant el testimoni d’una quarantena de personatges, tothom Gent Vall d’Hebron.

  • Andrés Hinarejos

L’Andrés Hinarejos, pacient de l’Hospital des de fa dècades, explica com va superar el greu accident que el va portar a Vall d’Hebron, on va trobar una segona família per recuperar-se.

linea

  • Francesc Bosch

El Dr. Francesc Bosch, cap del Servei d’Hematologia, parla de la complexitat d’aquest servei, que ha convertit Vall d’Hebron en un centre de referència en Hematologia gràcies a la seva aposta pel trasplantament i a l’ús de nous tractaments. Hi ajuda la tasca de la unitat d’assajos clínics, que dóna accés a tractaments per tractar pacients complexe

linea

  • Mercè Canela

L’excap del Servei de Cirurgia Toràcica, la Dra. Mercè Canela, recentment jubilada, recorda la important evolució del servei fins a convertir-se en referència a l’Estat i en pioner en trasplantament pulmonar. Una tasca que ha estat possible gràcies a la col·laboració amb professionals d’altres serveis, un valor afegit en l’àmbit personal i d’equip.

linea

  • Fermín Fernández Álvarez

Fermín Fernández Álvarez, coordinador dels Zeladors, explica la importància de la tasca d’aquests professionals a l’Hospital. Després de 36 anys a Vall d’Hebron, un autèntic màster de la via com diu ell mateix, assegura que el zelador ha d’unir humilitat, discreció i seguretat amb un únic objectiu, que els pacients rebin un tracte humà i proper.

linea

  • Josep Sánchez de Toledo Codina

El Dr. Josep Sánchez de Toledo Codina, cap del Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques, parla d’un servei que ha posat les bases de l’especialitat a l’Estat. I recorda l’evolució del trasplantament de progenitors hematopoètics, des dels seus inicis, comprant el material a una botiga del centre de Barcelona, als més de 1.200 trasplantaments ja realitzats.

linea

Ben aviat més vídeos!